Elly van Straaten
Huidzorg

'Elk nadeel heeft zijn voordeel'

Om niet bij de pakken te gaan neerzitten heb ik mijn tijd tijdens de Lock down goed besteed. Ik ben veel online lessen gaan volgen en daardoor mijzelf vragen gaan stellen. Hierdoor kwam ik er achter dat ik van de 2 mooie merken die ik gebruik in mijn salon te weinig deed met het merk Priori, dat verschillende producten voor huidverbetering heeft.

Huidverbetering kun je op verschillende niveaus doen. Als je overstapt naar een product met actieve werkstoffen afgestemd op jouw huid en met zo veel mogelijk lichaamseigen stoffen (die daardoor het beste opgenomen worden) dan voel en zie je al snel verbetering. Samen met essentiële vitamines en antioxidanten worden fijne lijntjes en rimpels echt verminderd, de huid verstevigd en de huidvochtigheid verbeterd.

Door de niet product gerelateerde online lessen heb ik meer geleerd over de Biochemie van de huidveroudering, welke processen hier veel invloed op hebben en hoe dit werkt op de telomeren die op de chromosomen van je DNA zitten.

Door de online lessen van de leverancier van Priori ben ik me er bewust van geworden op welke manier ik de producten kan inzetten tegen huidveroudering, zonschade en pigment vlekken, gevoelige huid, vale huid, rosacea en acne.

Als 58+er ben ik hiermee bij mezelf aan de slag gegaan (ik ben er zo eentje van, eerst zien en dan geloven). Ik kocht het nieuwe speciale UnveiLED masker (FOTO) en samen met het DNA serum, DNA oogcrème en DNA crème ging ik mijn oogrimpels en de verschrikkelijke streepjescode op mijn bovenlip te lijf.

Elke avond na de reiniging gebruikte ik eerst het DNA serum en nadat deze ingetrokken was de DNA oogcrème en de DNA gezichtscrème. Om de avond deed ik na het serum het UnveiLED masker op en genoot ik van 10 minuutjes relaxte warmte op mijn gezicht (je kunt er zelfs mee lopen omdat het niet aan een stopcontact vast zit). Wat was ik blij dat na 4 weken mijn huidstructuur enorm verbeterd was, waardoor de rimpels ook minder zichtbaar waren.

Het UnveiLED masker maakt gebruik van bewezen golflengten van 633nm rood licht en 830nm infrarood licht. Van deze golflengten is in studies aangetoond dat ze de productie van collageen en elastine stimuleren en de bloedstroom en weefseloxygenatie (zuurstof toevoer naar weefsels) helpen verbeteren. De bloedcirculatie en lymfestroom worden gestimuleerd om de gifstoffen te verwijderen, de genezing te versnellen en de huid te kalmeren. Hierdoor kunnen huidverzorgingsproducten beter opgenomen worden en helpen het verouderingsproces om te keren. Het masker is zo ontworpen dat de maximale hoeveelheid licht de cellulaire doelen raakt en niet wordt verspild.

Zo heb ik dus tijdens de Lock down mijn kennis verbeterd, mijn Priori producten in de salon uitgebreid en mijn rimpels verminderd, waardoor ik mij minder ongelukkig voelde tijdens de sluiting van de salon. Vandaar, 'Elk nadeel heeft zijn voordeel'.

Wil je hier meer over horen? Laat het me weten via email

elly

Elly van Straaten

Aanbiedingen

Elly van Straaten

model

Behandelingen

Elly van Straaten

Huidverzorging

Kleine behandeling jeugd

reinigen, huidanalyse, peeling/lysing, stoombehandeling, comedonen verwijderen, masker, dag/nachtverzorging

45 minuten - € 33,00
60 minuten - € 40,50

Kleine behandeling

reinigen, huidanalyse, peeling/lysing, stoombehandeling, comedonen verwijderen, masker, dag/nachtverzorging

45 minuten - € 36,00
60 minuten - € 44,50

Standaard behandeling

reinigen, huidanalyse, peeling/lysing, stoombehandeling, comedonen verwijderen, massage, masker, dag/nachtverzorging

60 minuten - € 44,50

Uitgebreide gezichtsbehandeling

reinigen met borstelapparaat, huidanalyse, epileren, peeling/lysing, stoombehandeling, comedonen verwijderen, ampul, massage, masker, dag/nachtverzorging

80 minuten - € 57,00

Uitgebreide gezichtsbehandeling vochtarme huid / age essential lijn

reinigen met borstelapparaat, huidanalyse, epileren, peeling/lysing, stoombehandeling, comedonen verwijderen, ampul, massage, masker met collageen biomatrix vlies- of age essentialmasker, dag/nachtverzorging

80 minuten - € 61,50

Uitgebreide gezichtsbehandeling hyaluronzuurmasker

reinigen met borstelapparaat, huidanalyse, epileren, peeling/lysing, stoombehandeling, comedonen verwijderen, ampul, massage, hyaluronzuurmasker (sterk vochtherstellend), dag/nachtverzorging

80 minuten - € 71,50

Uitgebreide gezichtsbehandeling met carboxy gel masker

80 minuten - € 74,00

© rovastra

Elly van Straaten

Privacyverklaring

Voor het uitvoeren van mijn diensten registreer ik een aantal persoonsgegevens.
Als u klant wordt van mijn salon, betekent dat dat u mij toestemming geeft om deze gegevens te registreren.

In deze privacyverklaring geef ik aan
- over welke persoonsgegevens het gaat
- waarom ik ze registreer
- hoe ik met deze gegevens om ga.

Welke gegevens registreer ik van u?

- Uw naam- en contactgegevens zoals adres en telefoonnummer
- De resultaten van uw huidanalyse
- Een klein medisch dossier dat relevant is voor de behandeling van uw huid, zoals allergieën en medicijngebruik
- Het verloop van uw behandelingen
- De verzorgingsproducten die u gebruikt

Waarom registreer ik deze gegevens?

Met uw contactgegevens kan ik u bereiken indien dat nodig is. De overige gegevens gebruik ik om mijn behandelingen zo goed als mogelijk af te kunnen stemmen op uw huid.

Uw gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U kunt mij altijd vragen of u de gegevens die ik van u registreer mag inzien. Op uw verzoek kan ik uw gegevens aanpassen of verwijderen. Dit kan mogelijk wel ten koste gaan van de kwaliteit van mijn dienstverlening.

Beschermen van uw gegevens

Ik neem de bescherming van uw gegevens serieus en neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en openbaarmaking tegen te gaan.

© rovastra

Elly van Straaten

Huidverbetering

Priori Level 1

huidanalyse, reiniging, soft peeling, massage met serum, masker, dag/nacht crème, oogcrème

45 min - € 49,50

Priori Level 2

huidanalyse, reiniging, multi-layer peel treatment, massage met serum, masker, serum, dag/nacht crème, oogcrème

60 min - € 65,00

Priori Level 3

huidanalyse, reiniging, superceutical peel gel treatment, massage met serum, masker, serum, dag/nacht crème, oogcrème

60 min - € 70,00

Priori Level 4

huidanalyse, reiniging, multi-layer peel treatment, serum + univeiled light, nek- en schoudermassage, gezichtsmassage met serum, masker, serum, dag/nacht crème, oogcrème

75 min - € 75,00

Priori Level 5

huidanalyse, reiniging, superceutical peel gel treatment, serum + univeiled light, nek- en schoudermassage, gezichtsmassage met serum, masker, serum, dag/nacht crème, oogcrème

75 min - € 80,00

Priori Naturel Treatment

huidanalyse, reiniging, natural enzyme peel en masque illuminating treatment met univeiled light therapy masker, nek- en schoudermassage, gezichtsmassage met serum, dag/nacht crème, oogcrème

60 min - € 65,00

© rovastra

Elly van Straaten

OxyGeneo/ TriPollar

OxyGeneo

Met deze behandeling krijgt u een stralende huid al in 1 sessie. De behandeling bestaat uit drie stappen waarmee tot diep in de huid gereinigd wordt. Doordat echte huidverbetering van binnenuit komt, wordt niet alleen de bovenste huidlaag behandeld, maar ook de onderliggende huidlagen. De behandeling van OxyGeneo is geheel pijnloos en duurt maar 15 minuten.

TriPollar

Tijdens de Tripollar behandeling worden de fibroblasten (die ons collageen aanmaken) in de huid verwarmd, waardoor de collageenvezels inkrimpen. Hierdoor ontstaat direct een huidverstrakkend en liftend effect. Dit zorgt ook weer voor de natuurlijke collageenvernieuwing van de huid. Het resultaat is dat de huid steviger wordt en er een strakkere kaaklijn zal ontstaan. Daarnaast worden rimpels minder zichtbaar.

Behandelingen

OxyGeneo

Reiniging, OxyGeneo, Creme

30 minuten - € 59,00

TriPollar

Reiniging, TriPollar, Creme

25 minuten - € 50,00

OxyGeneo & Anti Age

Reiniging, OxyGeneo, Anti age masker, Creme

50 minuten - € 79,00

OxyGeneo & TriPollar

Reiniging, OxyGeneo, TriPollar, Creme

60 minuten - € 95,00

OxyGeneo & TriPollar & Anti Age

Reiniging, OxyGeneo, TriPollar, Anti age masker, Creme

€ 115,00

OxyGeneo toevoegen aan bestaande behandeling

€ 30,00 + bestaande behandelprijs

TriPollar toevoegen aan bestaande behandeling

€ 27,00 + bestaande behandelprijs

Kuren (1 behandeling per week)

OxyGeneo

7 behandelingen - € 354,00

TriPollar

7 behandelingen - € 300,00

OxyGeneo & TriPollar

7 behandelingen - € 570,00

OxyGeneo & TriPollar & Anti age

7 behandelingen - € 690,00

© rovastra

Elly van Straaten

Ontharen

Harsen

Harsen is een van de manieren van tijdelijke haarverwijdering. Er wordt gebruikgemaakt van hars die aangebracht wordt op de huid. Hierbij komen de lichaamsharen vast te zitten in de hars. Vervolgens wordt de hars tegen de haargroeirichting in van de huid getrokken. De ingevangen haren worden hierdoor met wortel en al verwijderd.

Kin € 12,00*
Bovenlip € 11,00*
Bovenlip en kin € 17,50
Onderbenen € 20,00
Bovenbenen € 24,00
*€ 1,50 korting tijdens gezichtsbehandeling

Body Sugaring

Een ontharingsmethode met een geschiedenis. In het oude Egypte wisten ze al dat ontharen met een suikerpapje een ideale methode was om ongewenst lichaams- en gezichtshaar te verwijderen.

Bovenlip of kin € 15,30 / 20,40
Bovenlip en kin € 20,40 / 25,50
Kaak en wangen € 30,60 / 35,70
Bovenlip, kin, kaak en wangen € 30,60 / 35,70
Oksels € 25,00 / 30,00
Bikinilijn € 30,00 / 40,00

Electrisch ontharen

Elektrisch ontharen is door de jaren heen één van de meest gebruikte methode voor definitief ontharen. Bij elektrisch ontharen wordt een dun naaldje langs de haar naar binnen gebracht. Een klein stroomstootje zorgt dat het haarzakje verwijderd wordt.

€ 20,00 voor de eerste 15 minuten daarna € 6,00 per 5 minuten

© rovastra

Elly van Straaten

Producten

© rovastra

Elly van Straaten

model

Verwen je huid

Verwenjehuid.nl is geen toevallig gekozen naam voor mijn website. In mijn ogen is dat namelijk wat een schoonheidsspecialiste moet doen: uw huid verzorgen, verbeteren én verwennen. Al mijn behandelingen zijn daar dan ook op gericht. Of het nu gaat om huidverzorging, huidverbetering of body sugaring: het gaat om uw huid en om de juiste behandeling. Met als resultaat een met zorg verwende huid waar u zich goed bij voelt!

Brede ervaring en gedegen opleidingen

Sinds de start van mijn salon in 1997 heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd. Dit om uiteenlopende behandelingen te kunnen aanbieden maar ook om bij te blijven op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen en producten.
Naast het werk in mijn salon heb ik 7 jaar praktijkles gegeven aan aankomend schoonheidsspecialistes en heb ik een opleiding voor huidverzorging bij kankerpatiënten afgerond. Voor de Stichting Looking Good... Feel Better heb ik 12 jaar workshops gegeven aan patiënten met kanker in het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn.

© rovastra

Elly van Straaten

Adres

De Cloese 39
7339CM Ugchelen

tel:0555423620

email

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken of meer weten over de behandelingen die ik geef?
Neem dan telefonisch of per email contact met mij op, ik help u graag!

© rovastra