Body Sugaring

Ontharingsmethode met een geschiedenis

In het oude Egypte wisten ze al dat ontharen met een suikerpapje een ideale methode was om ongewenst lichaams- en gezichtshaar te verwijderen. In het Midden-Oosten, Turkije en Marokko wordt deze methode nog als ritueel gebruikt: Arabische vrouwen ontharen hun lichaam voordat ze in het huwelijk treden - want glad is gelijk aan schoon. Deze methode is via Canada ook in Europa terechtgekomen en wordt steeds meer toegepast. Ook binnen mijn salon voor huidzorg! Uiteraard wordt voor iedere klant een eigen hoeveelheid Body Sugar gebruikt en wordt de huid na de behandeling op de juiste wijze verzorgd.

Alternatief voor harsen

Ontharen met Body Sugar is een uitstekend alternatief voor harsen omdat er eigenlijk geen nadelen aanzitten. Body Sugar is namelijk puur natuurlijk, desinfecterend en droogt niet in. Omdat het alleen op dode huidcellen en haren plakt, is het een huidvriendelijke manier van verwijderen. De huid wordt zijdezacht en restanten worden weggeveegd met lauw water of een vochtig doekje. Het materiaal hoeft niet heet aangebracht te worden (zoals bij harsen) en is niet synthetisch. Body Sugar kan overal gebruikt worden, zoals benen, bikinilijn, armen, nek, rug en gezicht.

Regelmatig behandelen, beter resultaat

Andere voordelen zijn dat de behandeling bij regelmatig ontharen minder pijnlijk wordt en het haar daarna zachter terugkomt. Dit komt omdat de haar bij de haarwortel in zijn geheel wordt verwijderd waardoor de follikel na verloop van tijd krimpt. De behandeling kan al na drie weken herhaald worden en bij regelmatige behandeling kan het zelfs zijn dat er bijna geen haren meer terugkomen. Dit komt ook door de behandeltechniek: de haren worden met de haargroeirichting mee verwijderd en niet tegen de haargroei in, zoals bij harsen waardoor vaak haren 'afbreken'. Omdat de Body Sugar ook rond de haarfollikel komt, is deze methode dus effectiever.

Prijzen

Bovenlip of kin € 15,30 / 20,40
Bovenlip en kin € 20,40 / 25,50
Kaak en wangen € 30,60 / 35,70
Bovenlip, kin, kaak en wangen € 30,60 / 35,70
Oksels € 25,00 / 30,00
Bikinilijn € 30,00 / 40,00